ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΒΑΤΕΡΜΑΝ για έκρηξη, θυμωμένους οπαδούς και ο… πάγκος: «Αν ζείτε εδώ, ξέρετε πώς λειτουργούν…»

ΒΑΤΕΡΜΑΝ για έκρηξη, θυμωμένους οπαδούς και ο… πάγκος: «Αν ζείτε εδώ, ξέρετε πώς λειτουργούν…»

Σε Ολλανδικό μέσο μίλησε ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, Μπόϊ Βάτερμαν με αφορμή την έκρηξη στο αυτοκίνητο διαιτητή αλλά και την διακοπή του πρωταθλήματος.

Πέρα από όσα είπε για την διακοπή στην σελίδα vtbl.nl, ξεχώρισαν και οι αναφορές του για τις συχνές αλλαγές προπονητών, την επίσκεψη θυμωμένων οπαδών στα αποδυτήρια αλλά και για το γεγονός ότι δεν παίζει.

Αναλυτικά τι είπε:

Για την έκρηξη στο αυτοκίνητο διαιτητή: «Αν ζείτε εδώ, ξέρετε πώς τα πράγματα λειτουργούν μερικές φορές. Είναι μια διαφορετική κουλτούρα. Δεν είχα βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο. Yπήρχε μόνο υλική ζημιά, προσπάθησαν μόνο να τον φοβίσουν. Καταλαβαίνω τις έντονες αντιδράσεις από το εξωτερικό στο γεγονός».

Για το πως είναι το ποδόσφαιρο στην Κύπρο: «Είναι μία διαφορετική κουλτούρα εδώ. Καμία χρονιά δεν είναι η ίδια. Είχαμε τέσσερις διαφορετικούς προπονητές φέτος. Σε αυτή την ομάδα, είσαι πάντα στην «τσίτα». Υπάρχει μία τεράστια πίεση για το ΑΠΟΕΛ από έξω. Δεν διαβάζω εφημερίδες ή ιστοσελίδες. Θέλω να προτείνω στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ να μην το κάνουν και αυτοί, αλλά συνεχίζουν να το κάνουν μερικώς γι’ αυτό το λόγο είχαμε τόσες αλλαγές μέσα στην ομάδα».

Οι διαφορές σε Κύπρο και Ολλανδία: «Το ποδόσφαιρο είναι τελείως διαφορετικό στην Κύπρο απ’ ότι στην Ολλανδία. Έχω βιώσει επίσκεψη θυμωμένων οπαδών μας στα αποδυτήρια, κάτι που είναι αδιανόητο στο Ολλανδικό πρωτάθλημα. Ευτυχώς, δεν μιλώ τη γλώσσα και δεν κατάλαβα τι είπαν».

Για το γεγονός ότι δεν παίζει πολύ: «Δεν ξέρω γιατί, τουλάχιστον εγώ δεν το περίμενα. Είχα μόλις ανανεώσει το συμβόλαιο μου και μετά ο σύλλογος πήρε νέο τερματοφύλακα (Μπέλετς). Τώρα παίζει αυτός βασικός, πιο παλιά ίσως να με ενοχλούσε, ίσως και να πήγαινα στον προπονητή όμως πλέον είμαι πιο μεγάλος και πιο έμπειρος. Δεν αγχώνομαι γιατί ξέρω πως υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή»

Για το συμβόλαιό του: «Το συμβόλαιό μου λήγει και πάλι φέτος, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, θα αφήσω τα πάντα να έρθουν στο δρόμο μου. Δεν θέλω να βιαστούμε, η γυναίκα και ο γιος μου περνούν καλά εδώ. Πηγαίνει στο σχολείο εδώ, αυτό είναι το σπίτι του και αυτό παίζει ρόλο στις αποφάσεις για το μέλλον».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top