ΚΑΙΡΟΣ - Τύμβιος: Τσουχτερό κρύο το βράδυ της Παρασκευής

ΚΑΙΡΟΣ - Τύμβιος: Τσουχτερό κρύο το βράδυ της Παρασκευής

 Η κίτρινη προειδοποίηση είναι ακόμα σε ισχύ. Το κρύο διαπεραστικό και τσουχτερό.

 

Τσουχτερό θα είναι το κρύο το βράδυ της Παρασκευής (24/1) , με τη θερμοκρασία να πέφτει στον 1 βαθμό στο εσωτερικό, στους 5 στα ανατολικά και βόρεια παράλια, στους 3 στα δυτικά και νότια παράλια και στους -6 βαθμούς στα υψηλότερα ορεινά αλλά οι άνεμοι που πνέουν θα εξασθενήσουν, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία.
 
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Ανώτερος Μετεωρολογικός Λειτουργός Φίλιππος Τύμβιος, ο καιρός είναι ψυχρότερος από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.
 
Η θερμοκρασία σήμερα κυμαίνεται στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, 13 στα παράλια και στο 0 στα υψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και ημιορεινά επικρατεί παγετός.
 
Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 2 βαθμούς στα υψηλότερα ορεινά.
 
Κυρίως αίθριος ο καιρός θα είναι και την Κυριακή με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE