Δεν υπάρχει περιστατικό κοροναϊού στα κατεχόμενα

Δεν υπάρχει περιστατικό κοροναϊού στα κατεχόμενα

Δεν υπάρχει περιστατικό κοροναϊού στα κατεχόμενα, ανακοίνωσε το «υπουργείο υγείας» που εξέδωσε μια μακροσκελή ανακοίνωση με συστάσεις για τα μέτρα προφύλαξης του κοινού.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, στο «υπουργείο υγείας» έγινε την Παρασκευή (24/01), μια πρώτη σύσκεψη για το κοροναϊό και για την αξιολόγηση της κατάστασης και των πιθανών κινδύνων. Αποφασίσθηκαν επίσης τα μέτρα αποτροπής αλλά και χειρισμού εάν εμφανισθεί κάποιο περιστατικό.
 
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι πρόκειται για ιό του πνευμονολογικού συστήματος, αναφέρονται επίσης στοιχεία που έδωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας χθες για τα κρούσματα παγκόσμια που ανέρχονται σε 581, τα 571 εξ αυτών στην Κίνα. Σημειώνει επίσης ότι ο ιός έχει εξαπλωθεί μέχρι στιγμής σε 10 χώρες, σύμφωνα με τον WHO. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE