Δεν υπάρχει περιστατικό κοροναϊού στα κατεχόμενα

Δεν υπάρχει περιστατικό κοροναϊού στα κατεχόμενα

Δεν υπάρχει περιστατικό κοροναϊού στα κατεχόμενα, ανακοίνωσε το «υπουργείο υγείας» που εξέδωσε μια μακροσκελή ανακοίνωση με συστάσεις για τα μέτρα προφύλαξης του κοινού.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, στο «υπουργείο υγείας» έγινε την Παρασκευή (24/01), μια πρώτη σύσκεψη για το κοροναϊό και για την αξιολόγηση της κατάστασης και των πιθανών κινδύνων. Αποφασίσθηκαν επίσης τα μέτρα αποτροπής αλλά και χειρισμού εάν εμφανισθεί κάποιο περιστατικό.
 
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι πρόκειται για ιό του πνευμονολογικού συστήματος, αναφέρονται επίσης στοιχεία που έδωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας χθες για τα κρούσματα παγκόσμια που ανέρχονται σε 581, τα 571 εξ αυτών στην Κίνα. Σημειώνει επίσης ότι ο ιός έχει εξαπλωθεί μέχρι στιγμής σε 10 χώρες, σύμφωνα με τον WHO. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE