Δεν υπάρχει περιστατικό κοροναϊού στα κατεχόμενα

Δεν υπάρχει περιστατικό κοροναϊού στα κατεχόμενα

Δεν υπάρχει περιστατικό κοροναϊού στα κατεχόμενα, ανακοίνωσε το «υπουργείο υγείας» που εξέδωσε μια μακροσκελή ανακοίνωση με συστάσεις για τα μέτρα προφύλαξης του κοινού.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, στο «υπουργείο υγείας» έγινε την Παρασκευή (24/01), μια πρώτη σύσκεψη για το κοροναϊό και για την αξιολόγηση της κατάστασης και των πιθανών κινδύνων. Αποφασίσθηκαν επίσης τα μέτρα αποτροπής αλλά και χειρισμού εάν εμφανισθεί κάποιο περιστατικό.
 
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι πρόκειται για ιό του πνευμονολογικού συστήματος, αναφέρονται επίσης στοιχεία που έδωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας χθες για τα κρούσματα παγκόσμια που ανέρχονται σε 581, τα 571 εξ αυτών στην Κίνα. Σημειώνει επίσης ότι ο ιός έχει εξαπλωθεί μέχρι στιγμής σε 10 χώρες, σύμφωνα με τον WHO. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE