ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων – Προληπτικά μεταφέρθηκε γυναίκα στο νοσοκομείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων – Προληπτικά μεταφέρθηκε γυναίκα στο νοσοκομείο

Καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων σημειώθηκε γύρω στις 8.30 το βράδυ της Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου στην λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, στο Στρόβολο, σε σημείο λίγο πριν από τη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση με την οδό Κωνσταντινουπόλεως.

Τα τέσσερα οχήματα ακινητοποιήθηκαν στην αριστερή λωρίδα του δρόμου και αναμένεται να μετακινηθούν με ρυμουλκά.

Η αριστερή λωρίδα της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού είναι προσωρινά κλειστή και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα του δρόμου.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γυναίκα οδηγός του ενός από τα τέσσερα οχήματα, προληπτικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γεν. Νοσ. Λευκωσίας για εξετάσεις. Εξωτερικά δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί, αναμένονται ωστόσο οι ιατρικές εξετάσεις.

Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE