ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μιχαηλίδης για 19χρόνο που δίνει μάχη για τη ζωή: 'Γρηγόρη μας οι προσευχές όλων μας είναι μαζί σου'

Μιχαηλίδης για 19χρόνο που δίνει μάχη για τη ζωή: 'Γρηγόρη μας οι προσευχές όλων μας είναι μαζί σου'

Περνάνε τα 24ώρα και η αγωνία μεγαλώνει για την οικογένεια και τους φίλους του νεαρού ποδοσφαιριστή της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου.

 

Το βράδυ της Πέμπτης (23/1), ο ποδοσφαιριστής, Γρηγόρης Πικκής, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και βρισκεται στο νοσοκομειο σε πολυ κρίσιμη κατάσταση.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.15 το βράδυ της Πέμπτης (23/1), ενώ ο 19χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του σε δρόμο στο Τραχώνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος με συνοδηγό 16χρονη.

Ο νεαρός είναι ποδοσφαιριστής της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου και η είδηση έχει παγώσει οικογένεια, φίλους και συναδέλφους του.

 

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρεας Μιχαηλίδης, μέσα απο το προσωπικό του λογαριασμό στα Μεσα Κοινωνικής Δικτύωσης ,έστειλε το δικό του μήνυμα.

Η ανάρτησή του στα ΜΚΔ:

«Μια πολύ δύσκολη μέρα κ ακόμα πιο δύσκολο βράδυ….το κακό μαντάτο δεν άργησε να έρθει.

Ένα εξαίρετο παιδί, ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ένας μάγκας κ λεβέντης, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας και δίνει δυνατή μάχη για τη ζωή του…

Σε ένα πολύ άσχημο αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο παίκτης της ομάδας μας, της 3ης Ταξιαρχίας, ο Γρηγόρης Πικής, έπαθε κρανιοεγκεφαλική ζημιά και δίνει σήμερα τον πιο δύσκολο αγώνα της μέχρι τώρα νεανικής ζωής του.

Λεβεντόπαιδο Γρηγόρη μας, οι ευχές κ οι προσευχές όλων μας είναι μαζί σου!! Ο Παντοδύναμος να σε προσέχει φίλε, κράτα γερά κ θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη!!»

Λίγες ώρες αργότερα εξέδωσε την δική της ανακοίνωση η ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου:

«Το βράδυ της Πέμπτης, μας ήρθαν τα άσχημα νέα, ότι ο ποδοσφαιριστής μας, Γρηγόρης Πικκής, ενεπλάκη σε ένα πολύ τραγικό τροχαίο δυστύχημα.


Ο Γρηγόρης βρίσκεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και παλεύει για να επανέλθει.

Όλοι μας προσευχόμαστε, ο Γρηγόρης να ανακάμψει γρήγορα και να είναι ξανά μαζί μας.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας ζήτησε επίσημα την αναβολή του Σαββατιάτικου παιχνιδιού μας, αλλά δυστυχώς το αίτημα μας δεν έγινε αποδεκτό από την Ομοσπονδία.

Κουράγιο Γρήγορη!».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top