ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάνε «Αρένα» με… συνοδεία για την απόδραση που θα δίνει τον πρώτο λόγο – Πιθανή ενδεκάδα

Πάνε «Αρένα» με… συνοδεία για την απόδραση που θα δίνει τον πρώτο λόγο – Πιθανή ενδεκάδα

Τα ψέματα έχουν τελειώσει για την ΑΕΛ, η οποία εάν και εφόσον θέλει να εκπληρώσει τον στόχο της παρουσίας της στην πρώτη εξάδα στη β΄ φάση του πρωταθλήματος, καλείται από σήμερα να βρει τον δρόμο της προς τα θετικά αποτελέσματα.

Στο ντέρμπι της εξάδας, όπως έχει χαρακτηριστεί αυτό με την ΑΕΚ η ώρα 17:00 στο «Αρένα», η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ επιβάλλεται να κερδίσει τον απογευματινό αγώνα για να μπορέσει να αποκτήσει η ΑΕΛ αυτή την αυτοπεποίθηση, την ώθηση, τη δυναμική, για να κυνηγήσει μέχρι τέλους της α΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Ο Κυπροποιημένος κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ζντραβκόφσκι και Αντάμοβιτς.

Πιθανό σχήμα για τον Ντούσαν Κέρκεζ είναι Βοζίνια κάτω από τα δοκάρια, Γκοντάλ, Αντρέ Τεϊσέιρα και Ράσο η αμυντική τριάδα, Κυριάκου και Γουίλερ στα άκρα, με ανασταλτικά χαφ Μεντόγεβιτς και Γκαζτανιάγα, με Αγκάνοβιτς ή Γερολέμου πιο μπροστά τους, Χουράδο και Μάε ως επιθετικό δίδυμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεσημέρι οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ΑΕΛ θα συνοδεύουν το πούλμαν της αποστολής της ομάδας από τη Λεμεσό μέχρι και τη Λάρνακα, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο ο σύνδεσμος φιλάθλων να… ντοπάρει τους παίκτες του Ντούσαν Κέρκεζ, για να τα δώσουν όλα για να αποδράσουν με το τρίποντο από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top