ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Λίγα πράγματα στην Αρένα όμως… «μίλησαν» οι Τρισκόφσκι και Χουράδο

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Λίγα πράγματα στην Αρένα όμως… «μίλησαν» οι Τρισκόφσκι και Χουράδο

ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Σε ένα πρώτο ημίχρονο με λίγες φάσεις, ΑΕΚ και ΑΕΛ βρίσκονται στο 1-1 στην Αρένα χάρη στα γκολ των Τρισκόφσκι και Χουράδο.

Παρά τον καλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά δεν είχαμε κάποια καλή φάση όμως στο 13ο λεπτό ο Βοζίνια ανέτρεψε απρόσεκτα τον Ιωάννου μέσα στην περιοχή και ο ρεφ έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Τρισκόφσκι δεν λάθεψε και άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ στο 14′ με το 16ο του φετινό τέρμα.

Η ΑΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει στην συνέχεια και απείλησε στο 23ο λεπτό με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αγκάνοβιτς να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τόνιο.

Όσο περνούσε η ώρα η ΑΕΚ έδινε περισσότερο χώρο στην ΑΕΛ όμως οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν επιθετικά.

Στο 40ο λεπτό όμως μετά από κόρνερ του Αγκάνοβιτς, ο Μαέ έκανε το τακουνάκι στο πρώτο δοκάρι και ο Χουράδο ξεπετάχτηκε πίσω από τους αμυντικούς στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα από κοντά για το 1-1.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top