ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Εκλέγησαν ο Αν. Πρόεδρος, οι τρεις Αντιπρόεδροι και τα μέλη Πολιτικής Συγκλήτου

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Εκλέγησαν ο Αν. Πρόεδρος, οι τρεις Αντιπρόεδροι και τα μέλη Πολιτικής Συγκλήτου

Τον Αναπληρωτή Πρόεδρο και τους τρεις Αντιπροέδρους της εξέλεξε το Σάββατο 25/1 η Συμμαχία Πολιτών. Εκλογές έγιναν επίσης για τις 15 θέσεις της Πολιτικής Συγκλήτου.


Αναπληρωτής Πρόεδρος εξελέγη ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους και Αντιπρόεδροι οι Αχιλλέας Μαλαχουρίδης, Λένος Σκιτίνης, Ντίνος Χριστοδουλίδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Συμμαχίας Πολιτών, κατά την εκλογική διαδικασία ψήφισαν 576 μέλη της.

Άνευ ανθυποψηφίου ήταν οι θέσεις του Προέδρου, του Γενικού Γραμματέα και του Διευθυντή Οικονομικών Θεμάτων.

Στη θέση του Προέδρου παραμένει ο Γιώργος Λιλλήκας. Γενικός Γραμματέας είναι ο Δημήτριος Δημητριάδης και Διευθυντής Οικονομικών Θεμάτων ο Ιωάννης Ευσταθίου.

Τα αποτελέσματα για τις 15 θέσεις της Πολιτικής Συγκλήτου θα ανακοινωθούν αμέσως μετά το πέρας της καταμέτρησης των ψήφων.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE