ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Εκλέγησαν ο Αν. Πρόεδρος, οι τρεις Αντιπρόεδροι και τα μέλη Πολιτικής Συγκλήτου

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Εκλέγησαν ο Αν. Πρόεδρος, οι τρεις Αντιπρόεδροι και τα μέλη Πολιτικής Συγκλήτου

Τον Αναπληρωτή Πρόεδρο και τους τρεις Αντιπροέδρους της εξέλεξε το Σάββατο 25/1 η Συμμαχία Πολιτών. Εκλογές έγιναν επίσης για τις 15 θέσεις της Πολιτικής Συγκλήτου.


Αναπληρωτής Πρόεδρος εξελέγη ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους και Αντιπρόεδροι οι Αχιλλέας Μαλαχουρίδης, Λένος Σκιτίνης, Ντίνος Χριστοδουλίδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Συμμαχίας Πολιτών, κατά την εκλογική διαδικασία ψήφισαν 576 μέλη της.

Άνευ ανθυποψηφίου ήταν οι θέσεις του Προέδρου, του Γενικού Γραμματέα και του Διευθυντή Οικονομικών Θεμάτων.

Στη θέση του Προέδρου παραμένει ο Γιώργος Λιλλήκας. Γενικός Γραμματέας είναι ο Δημήτριος Δημητριάδης και Διευθυντής Οικονομικών Θεμάτων ο Ιωάννης Ευσταθίου.

Τα αποτελέσματα για τις 15 θέσεις της Πολιτικής Συγκλήτου θα ανακοινωθούν αμέσως μετά το πέρας της καταμέτρησης των ψήφων.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE