ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο κελί τέσσερις μέρες 38χρονος για παιδική πορνογραφία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο κελί τέσσερις μέρες 38χρονος για παιδική πορνογραφία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Κυριακή 26/1 διάταγμα τετραήμερης κράτησης εναντίον 38χρονου, που συνελήφθη  για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία που έφτασε στην Αστυνομία, από τη EUROPOL, σύμφωνα με την οποία χρήστης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, απέστειλε μέσω του λογαριασμού του, σε άλλο χρήστη, ένα ηλεκτρονικό αρχείο με περιεχόμενο παιδικής πορνογραφίας.

 Από τις εξετάσεις του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 38χρονου, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο 25/1 με δικαστικό ένταλμα. Κατά τη διάρκεια έρευνας, που διενεργήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, για να τύχουν δικανικής εξέτασης.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο μήνυμα Τραμπ: «Σε ισχύ η κατάπαυση του πυρός, μην την παραβιάσετε»

LIVE: Νέο μήνυμα Τραμπ: «Σε ισχύ η κατάπαυση του πυρός, μην την παραβιάσετε»

Το Ιράν εκτόξευσε πυραύλους κατά των βάσεων των ΗΠΑ σε Κατάρ με πρότερη προειδοποίηση ως αντίποινα στα πλήγματα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του, ενώ συνεχίζονται οι εκατέρωθεν επιθέσεις Τελ Αβίβ και Τεχεράνης. Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την κατάπαυση του πυρός, η οποία μέχρι στιγμής βρίσκεται σε ισχύ. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE