Στο Λονδίνο ο Οζερσάι για διάλεξη και επαφές ενόψει Brexit

Στο Λονδίνο ο Οζερσάι για διάλεξη και επαφές ενόψει Brexit

Στο Λονδίνο μετέβη την Κυριακή 26/1 ο «υπεξ», Κουντρέτ Οζερσάι για να δώσει διάλεξη και να έχει κάποιες επαφές με την εκεί τ/κ παροικία αλλά και άλλες με αφορμή το Brexit.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Οζερσάι μιλώντας στο τ/κ «πρακτορείο ειδήσεων» ανέφερε ότι λόγω του Brexit μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για τις εμπορικές σχέσεις και οι Τ/κ να μπορούν, όπως χρόνια πριν, να πωλήσουν κάποια προϊόντα τους στην βρετανική αγορά. Αυτό, ανέφερε, θα ήθελε να μεταφέρει σε κάποιες δεξαμενές σκέψεις στο Λονδίνο ώστε το θέμα να συζητηθεί.
 
Πρόσθεσε δε ότι θα έχει συναντήσεις στο Λονδίνο με οργανώσεις των Τ/κ που διαμένουν και ζουν στη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE