ΥΠΑΜ: Στην Αθήνα για το Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου

ΥΠΑΜ: Στην Αθήνα για το Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου

 Στην Αθήνα θα βρεθεί ο Υπουργός Άμυνας Κύπρου, Σάββας Αγγελίδης για το Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου.

 

Στο 6ο Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας σε επίπεδο Υπουργών Άμυνας Κύπρου – Ελλάδας και των Γενικών Επιτελείων ΓΕΕΦ/ΓΕΕΘΑ θα συμμετάσχει ο Υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης, ο οποίος μεταβαίνει τη Δευτέρα (27/1) στην Αθήνα.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Αμυνας, το συμβούλιο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της μόνιμης, σταθερής και αναβαθμισμένης συνεργασίας των δύο χωρών στους τομείς άμυνας και ασφάλειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE