ΥΠΑΜ: Στην Αθήνα για το Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου

ΥΠΑΜ: Στην Αθήνα για το Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου

 Στην Αθήνα θα βρεθεί ο Υπουργός Άμυνας Κύπρου, Σάββας Αγγελίδης για το Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου.

 

Στο 6ο Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας σε επίπεδο Υπουργών Άμυνας Κύπρου – Ελλάδας και των Γενικών Επιτελείων ΓΕΕΦ/ΓΕΕΘΑ θα συμμετάσχει ο Υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης, ο οποίος μεταβαίνει τη Δευτέρα (27/1) στην Αθήνα.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Αμυνας, το συμβούλιο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της μόνιμης, σταθερής και αναβαθμισμένης συνεργασίας των δύο χωρών στους τομείς άμυνας και ασφάλειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE