ΥΠΑΜ: Στην Αθήνα για το Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου

ΥΠΑΜ: Στην Αθήνα για το Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου

 Στην Αθήνα θα βρεθεί ο Υπουργός Άμυνας Κύπρου, Σάββας Αγγελίδης για το Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου.

 

Στο 6ο Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας σε επίπεδο Υπουργών Άμυνας Κύπρου – Ελλάδας και των Γενικών Επιτελείων ΓΕΕΦ/ΓΕΕΘΑ θα συμμετάσχει ο Υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης, ο οποίος μεταβαίνει τη Δευτέρα (27/1) στην Αθήνα.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Αμυνας, το συμβούλιο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της μόνιμης, σταθερής και αναβαθμισμένης συνεργασίας των δύο χωρών στους τομείς άμυνας και ασφάλειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.