ΥΠΑΜ: Στην Αθήνα για το Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου

ΥΠΑΜ: Στην Αθήνα για το Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου

 Στην Αθήνα θα βρεθεί ο Υπουργός Άμυνας Κύπρου, Σάββας Αγγελίδης για το Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου.

 

Στο 6ο Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας σε επίπεδο Υπουργών Άμυνας Κύπρου – Ελλάδας και των Γενικών Επιτελείων ΓΕΕΦ/ΓΕΕΘΑ θα συμμετάσχει ο Υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης, ο οποίος μεταβαίνει τη Δευτέρα (27/1) στην Αθήνα.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Αμυνας, το συμβούλιο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της μόνιμης, σταθερής και αναβαθμισμένης συνεργασίας των δύο χωρών στους τομείς άμυνας και ασφάλειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE