ΥΠΑΜ: Στην Αθήνα για το Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου

ΥΠΑΜ: Στην Αθήνα για το Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου

 Στην Αθήνα θα βρεθεί ο Υπουργός Άμυνας Κύπρου, Σάββας Αγγελίδης για το Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου.

 

Στο 6ο Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας σε επίπεδο Υπουργών Άμυνας Κύπρου – Ελλάδας και των Γενικών Επιτελείων ΓΕΕΦ/ΓΕΕΘΑ θα συμμετάσχει ο Υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης, ο οποίος μεταβαίνει τη Δευτέρα (27/1) στην Αθήνα.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Αμυνας, το συμβούλιο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της μόνιμης, σταθερής και αναβαθμισμένης συνεργασίας των δύο χωρών στους τομείς άμυνας και ασφάλειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE