ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο «βασιλιάς» μίλησε στο τέλος και στέρησε το διπλό της ΕΝΠ!

Ο «βασιλιάς» μίλησε στο τέλος και στέρησε το διπλό της ΕΝΠ!

Νέα Σαλαμίνα και ΕΝΠ έμειναν στην ισοπαλία με 1-1 στο «Αμμόχωστος» για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στους 24 βαθμούς ανέβηκαν οι ερυθρόλευκοι, στους 12 οι βυσσινί.

Καθόλου καλός ο ρυθμός του αγώνα στο α΄μέρος, με λιγοστές ευκαιρίες. Ανώτερο το δεύτερο 45λεπτο με την ομάδα του Γιανέφσκι να έχει πιο καλές φάσεις για γκολ. Δύο δοκάρια (50′ – 62′) για την ΕΝΠ. Αμπαρτζουμιάν (51′) και Κίνγκσλεϊ (87′) τα γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 3′. Ο Βαρέλα έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Ρουσίας από κοντά έβαλε την προβολή ωστόσο η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 10′ ήταν σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν. Ο Κορέια, εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, με τον Κλέιμαν να διώχνει πολύ δύσκολα σε κόρνερ.

Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, έχασε νέα ευκαιρία. Ο Ρομάν έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή στο 24′ με τον Κλέιμαν να είναι σε ετοιμότητα.

Οκτώ λεπτά αργότερα, στο 32′ η ΕΝΠ κέρδισε το κόρνερ, το εκτέλεσε και ο Ουντόζι έπιασε την κεφαλιά στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας, όμως, ο Κίσσας ήταν σωστά τοποθετημένος και απέκρουσε.

Έτσι το… στείρο 0-0 ήταν αυτό που «έκλεισε» το πρώτο μέρος.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην επανάληψη, η ομάδα του Γιανέφσκι μπήκε… φουριόζα. Στο 50′ ο Ρουσιάς έκανε το σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Κίσσα. Μετά την… προειδοποίηση, η ΕΝΠ «χτύπησε». Ο Ριέρα, στο 51′ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Αμπαρτζουμιάν έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι ανοίγοντας το σκορ και γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Οι βυσσινί συνέχισαν δυναμικά και έφτασαν μια ανάσα από το 2-0 στο 62′ όταν ο Ρουσιάς έκανε το γύρισμα και ο Σέζαρ που έβαλε την προβολή, παραλίγο να πετύχει άθελα του αυτογκόλ, με την μπάλα να βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κίσσα.

Στο 87′ η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, στην πρώτη της φάση στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να βρει στόχο! Ο Κορέια έκανε τη σέντρα και ο Κίνγκσλεϊ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Η Νέα Σαλαμίνα μετά την ισοπαλία πήγε στους 24 βαθμούς, ενώ η ΕΝΠ ανέβηκε στους 12.

Νέα Σαλαμίνα (Πουρσαϊτίδης): Κίσσας, Χριστοφόρου, Λαμπότ, Κορρέια, Σέζαρ, Ρομάν (68′ Μαουρίσιο), Κωστή (55′ Μαριάνοβιτς), Νουρ, Σίμπσον, Ελουντού (60′ Σιαθάς), Κίνγκσλεϊ

Στον πάγκο: Βεσελόφσκι, Φουστάρ, Ρέινολντς, Παναγή, Δημητρίου, Νικολάου

ΕΝΠ (Γιανέφσκι): Κλέιμαν, Αμπαρτζουμιάν, Μπαρμπόζα, Μπάλαζιτς, Βαλλιάνος, Σπόλιαριτς, Ριέρα, Θεοδώρου (90+2′ Κολοκούδιας), Βαρέλα (82′ Κουμής), Ουντόζι (75′ Μαϊσουράντζε), Ρουσιάς

Στον πάγκο: Πέτρου, Μουλαζίμης, Στάροκιν, Αγγελή, Ανδρέου, Κοσμά

Κίτρινες: Μαουρίσιο / Ριέρα
Κόκκινες:

Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Καπιτανής Κώστας

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top