ΛΑΡΝΑΚΑ: Ληστεία σε φούρνο - Απείλησαν με μαχαίρι την υπάλληλο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ληστεία σε φούρνο - Απείλησαν με μαχαίρι την υπάλληλο

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/1) σε αρτοποιείο στη Λάρνακα, με τους άγνωστους να παίρνουν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 12.45 τα ξημερώματα δύο άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κασκόλ εισήλθαν σε αρτοποιείο στη Λάρνακα και αφού πρόταξαν μαχαίρι στην υπάλληλο, πήραν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας οι οποίοι απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες.

Το αρτοποιείο διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο παρέλαβαν τα μέλη του ΤΑΕ για να το εξετάσουν.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

Κοινή συνάντηση με τους Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Αντόνιο Κόστα και Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ημέρα της τελετής έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE