ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξαφανίστηκε 15χρόνη - Πάνω απο 40ώρες άφαντη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξαφανίστηκε 15χρόνη - Πάνω απο 40ώρες άφαντη

Στιγμές αγωνίας για τους οικείους της 15χρόνης η οποία απουσιάζει απο το χώρο διαμονή της απο το Σάββατο (25/1).

 

Η Αστυνομία με ανακοίνωση αναφέρεται στην εξαφάνιση της GALINA BAYGUZINA, 15 ετών, από τη Ρωσία, η οποία ελλείπει από το χώρο διαμονής της, στη Λεμεσό, από τις 3μ.μ. της 25ης Ιανουαρίου 2020 και ζητά την βοήθεια του κόσμου για τον εντοπισμό της.

 Μάλιστα δίνει και την περιγραφή της 15χρονη, ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.65μ. περίπου, με μακριά, καστανά μαλλιά και τατουάζ στα χέρια.

 

Κλείνοντας την ανακοίνωση η αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE