ΚΥΠΡΟΣ: Η άγνωστη και καλά κρυμμένη λίμνη του Πωμού –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Η άγνωστη και καλά κρυμμένη λίμνη του Πωμού –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μοναδικά τοπία της Κύπρου…

Στο group στο facebook με την ονομασία «Τοπία της Κύπρου» αναδεικνύονται οι ομορφιές του νησιού μας, μέσω μοναδικών φωτογραφικών στιγμιοτύπων.

Ένα απ΄ αυτά αναδεικνύει και ο Κώστας Παπασάββας, ο οποίος παρουσιάζει «την άγνωστη και καλά κρυμμένη λίμνη του Πωμού», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο συνοδευτικό μήνυμά του.

Για να δείτε όλες τις φωτογραφίες, πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE