Το βιβλίο συλληπτηρίων για το θάνατο του Jaroslav Kubera υπέγραψε ο Προεδρεύων της Βουλής

Το βιβλίο συλληπτηρίων για το θάνατο του Jaroslav Kubera υπέγραψε ο Προεδρεύων της Βουλής

Το βιβλίο συλλυπητηρίων, που ανοίχθηκε στην Πρεσβεία της Τσεχίας στην Κύπρο, για τον απροσδόκητο θάνατο του Προέδρου της Γερουσίας της χώρας, Jaroslav Kubera, υπέγραψε την Δευτέρα (27/01), ο Προεδρεύων της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αδάμος Αδάμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, ο κ. Αδάμου διαβίβασε τα ειλικρινή αισθήματα συμπαράστασης του Προέδρου και των Μελών του κυπριακού κοινοβουλίου προς τον φίλο λαό της Τσεχίας, την πολιτική του ηγεσία και την οικογένεια του εκλιπόντος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η κρίσιμη τριμερής - Πιέσεις από τον ΟΗΕ για μεθοδολογία και ΜΟΕ

Κυπριακό: Σήμερα η κρίσιμη τριμερής - Πιέσεις από τον ΟΗΕ για μεθοδολογία και ΜΟΕ

Στις 11 σήμερα το πρωί, πραγματοποιείται η πολυαναμενόμενη τριμερής συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, στην παρουσία της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE