ΕΛΛΑΔΑ: Τραγωδία στην άσφαλτο– Συγκλονιστικό τροχαίο με δύο γυναίκες νεκρές

ΕΛΛΑΔΑ: Τραγωδία στην άσφαλτο– Συγκλονιστικό τροχαίο με δύο γυναίκες νεκρές

Ένα συγκλονιστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 27/1 στο Κιλκίς, με τον τραγικό απολογισμό να βρίσκει δύο γυναίκες νεκρές και δύο ακόμη άτομα τραυματίες, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Πετριτσίου Σερρών, στο ύψος της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία, το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω στις 14:00 στο 79ο χλμ του παραπάνω οδικού άξονα, όταν δύο αυτοκίνητα, υπό συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο και ανέσυραν, από τα συντρίμμια του πρώτου αυτοκινήτου, νεκρές δύο γυναίκες, μία 48χρονη και μία 44χρονη.

Από το ίδιο όχημα ανασύρθηκε τραυματισμένη η 50χρονη οδηγός που διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με τραύματα ο 65χρονος οδηγός του δευτέρου αυτοκινήτου, που κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνος του.

Για αρκετή ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο διεξάγονταν από παρακαμπτήριους δρόμους.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου διεξάγει το τμήμα τροχαίας Κιλκίς.

 

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE