ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Επιβεβαιώνουν οι ΗΠΑ τη συντριβή του αεροσκάφους- «Μυστήριο» με τον αριθμό των επιβαινόντων

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Επιβεβαιώνουν οι ΗΠΑ τη συντριβή του αεροσκάφους- «Μυστήριο» με τον αριθμό των επιβαινόντων

Στις ΗΠΑ ανήκει το αεροσκάφος που συνετρίβη τη Δευτέρα 27/1 στην περιοχή Γκάζνι του Αφγανιστάν, όπως ανέφεραν στο Reuters Αμερικανοί αξιωματούχοι που δεν κατονομάζονται.

 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις έως τώρα ότι το αεροσκάφος καταρρίφθηκε. Ο ένας από τους δυο Αμερικανούς αξιωματούχους, ανέφερε ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν λιγότερα από δέκα άτομα, τη στιγμή που δημοσιεύματα έκαναν λόγο για 83 νεκρους.

Νωρίτερα, οι Ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι εκείνοι κατέρριψαν το αεροσκάφος, πως όλοι οι επιβαίνοντες είναι νεκροί και πως ανάμεσά τους ήταν και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι.

Το Πεντάγωνο δεν έκανε κάποιο σχόλιο για τους ισχυρισμούς των Ταλιμπάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE