Στους δρόμους κατέβηκαν στα κατεχόμενα διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο και τις αυξήσεις στα τέλη

Στους δρόμους κατέβηκαν στα κατεχόμενα διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο και τις αυξήσεις στα τέλη

Εκδήλωση διαμαρτυρίας για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο και τις αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας οργανώθηκε για δεύτερη φορά στα κατεχόμενα.

Οι διαμαρτυρόμενοι ανταποκρίθηκαν σε κάλεσμα στο Facebook. Η διαμαρτυρία είχε τίτλο "Χωρίς δρόμους, όχι αυξήσεις στα τέλη".

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, εκατοντάδες διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία και πορεύθηκαν προς την "βουλή".
Η διαμαρτυρία αφορούσε αυξήσεις και σε άλλα αγαθά.

Ο διοργανωτής Fikri Marasali, ο οποίος και δημιούργησε την σελίδα στο Facebook, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες οι οποίοι κρατούσαν κίτρινα μπαλόνια και άδεια κουτιά με τις φωτογραφίες των 50 "βουλευτών" , που συμβόλιζαν ότι οι υποσχέσεις τους είναι άδειες όπως τα κουτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE