ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Ισχυροί άνεμοι και καταιγίδες - Νέα κακοκαιρία κυκλώνει την Κύπρο - LIVE ΕΙΚΟΝΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Ισχυροί άνεμοι και καταιγίδες - Νέα κακοκαιρία κυκλώνει την Κύπρο - LIVE ΕΙΚΟΝΑ

 Ασθενής χαµηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Την Τρίτη 28/01 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αρχικά αναµένονται τοπικά ελαφρές βροχές αλλά το απόγευµα αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά κατά διαστήµατα θα χιονίζει. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Τρίτης 28/01 ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αρχικά αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά κατά διαστήµατα θα χιονίζει αλλά σύντοµα τα φαινόµενα θα εξασθενίσουν. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Τετάρτη 29/01 και την Πέµπτη 30/01 ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται κατά διαστήµατα µεµονωµένες βροχές, ενώ την Πέµπτη 30/01 δεν αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Την Παρασκευή 31/01 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο την Τετάρτη 29/01 και την Πέµπτη 30/01 για να κυµανθεί σε επίπεδα λίγο πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

Για την Παρασκευή 31/01 αναμένεται πτώση. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 75 εκατοστά.

Από ΚΥΠΕ

 

 Η κατάσταση του καρού την Τρίτη 28/01, στις 05:00 (με μπλέ χρώμα απικονίζεται η κατάσταση των βροχοπτώσεων και των καταιγίδων)

Η κατάσταση του καιρού την Τρίτη 28/01, στις 17:00 (με μπλε χρώμα απεικονίζεται η κατάσταση των βροχοπτώσεων και των καταιγίδων)

Δείτε live την πρόγνωση του καιρού από το Windy.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top