Τραμπ προς Ερντογάν: «Επιλύστε τις διαφορές σας με την Ελλάδα»

Τραμπ προς Ερντογάν: «Επιλύστε τις διαφορές σας με την Ελλάδα»

Την σημασία της επίλυσης των ελληνοτουρκικών διαφορών στην Ανατολική Μεσόγειο, επισήμανε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, προς τον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν τη Δευτέρα 27/01.

Όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Twitter ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζουντ Ντίρι, «οι δύο ηγέτες συζήτησαν την ανάγκη να εξαλειφθεί η ξένη επιρροή και να διατηρηθεί η κατάπαυση του πυρός στη Λιβύη».

Ο κ. Ντίρι αναφέρει ακόμη στην ανάρτησή του ότι «ο Πρόεδρος Τραμπ υπογράμμισε τη σημασία η Τουρκία και η Ελλάδα να επιλύσουν τις διαφωνίες τους στην Ανατολική Μεσόγειο».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.