ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠ. ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ: Εγκρίνεται το αίτημα 8ήμερης προσωποκράτησης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠ. ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ: Εγκρίνεται το αίτημα 8ήμερης προσωποκράτησης

12:30 (28/01) - Κάτω από δρακόντια μέτρα ασφαλείας, βρέθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, οι δύο ύποπτοι, ο Αλέξης Μαυρομιχάλης και ο Dydi Rudolf, για την απόπειρα δολοφονίας του Πανίκου Παναγιώτου «Γλύκα» στις 20 Νοεμβρίου 2017.

Ο Αλέξης Μαυρομιχάλης και ο Dydi Rudolf συνελήφθησαν την Δευτέρα 27/01, κατόπιν μαρτυρίας που τους εμπλέκει στην απόπειρα φόνου.

Σημειώνεται πως Ο 40χρονος Rudolf, ήταν υπόδικος για απόπειρα φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο «Γλύκας», πυροβολήθηκε τέσσερις φορές από αγνώστους, έξω από την πολυκατοικία που διέμενε στους Αγίους Ομολογητές, στις 20 Νοεμβρίου 2017.

Στο Δικαστήριο αισθητή ήταν η παρουσία της Αστυνομίας, αφού είχαν επιστρατευθεί μέλη της ΜΜΑΔ, και αντιτρομοκρατικός ουλαμός όπως και μέλη του ΟΠΕ.

Να σημειωθεί ότι παρατηρήθηκε μικρή καθυστέρηση στην διαδικασία αφού αναμενόταν διερμηνέας από την Λεμεσό.

Εναντίον των δύο, διερευνώνται τα αδικήματα: 

  • Απόπειρας φόνου
  • Πράξεις που σκοπεύουν στην πρόσκληση βαριάς σωματικής βλάβης
  • Παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου
  • Παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών
  • Συνωμοσία για φόνο που διαπράχθηκε το 2017, στην Επαρχία Λευκωσίας.

 

Το δικαστήριο αποφάσισε την έγκρισή του αίτηματος 8ήμερης προσωποκράτησης ,της αστυνομιας, για τον Αλέξη Μαυρομιχάλη και τον Dydi Rudolf

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE