Σκάει «ηχηρός» χωρισμός στην ελληνική showbiz

Σκάει «ηχηρός» χωρισμός στην ελληνική showbiz

Aναπάντεχος χωρισμός  στην ελληνική showbiz αφού η δημοσιογράφος Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρης Κοργιαλάς φαίνεται πως έχουν επιλέξει να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Την αποκάλυψη έκανε το πρωί της Τρίτης 28/1 μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό”, η Νάνσυ Παραδεισανού.

Το ζευγάρι ήταν αρκετά χρόνια μαζί, δεν ήταν παντρεμένο, αλλά είχαν αποκτήσει ένα αγοράκι.

Πριν τις γιορτές υπήρχε η φημολογία ότι η σχέση του ζευγαριού περνάει κρίση και ότι δεν βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό σημείο.

Σύμφωνα με όσα είπε η Νάνσυ Παραδεισανού, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Φωτεινή Ψυχίδου, η σχέση της δημοσιογράφου με το Δημήτρη Κοργιαλά είναι σε τελειωτικό στάδιο και δεν υπάρχει γυρισμός.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE