Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και πυροσβεστών σε διαδήλωση στο Παρίσι

Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και πυροσβεστών σε διαδήλωση στο Παρίσι

Αστυνομικές δυνάμεις συγκρούστηκαν την Τρίτη 28/1 με πυροσβέστες που διαδήλωναν στο Παρίσι με αιτήματα τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών τους και την αύξηση των μισθών τους.


Χιλιάδες πυροσβέστες συμμετείχαν στην κινητοποίηση στη γαλλική πρωτεύουσα, αξιώνοντας την αύξηση του επιδόματος κινδύνου, που δεν έχει αλλάξει από το 1990. Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και γκλομπ εναντίον των διαδηλωτών.

Τον Οκτώβριο, οι πυροσβέστες είχαν επίσης πραγματοποιήσει πορεία στο Παρίσι, ζητώντας καλύτερες αποδοχές, εγγυήσεις για τις συνταξιοδοτικές απολαβές τους και μεγαλύτερο σεβασμό προς το επάγγελμά τους.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE