Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και πυροσβεστών σε διαδήλωση στο Παρίσι

Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και πυροσβεστών σε διαδήλωση στο Παρίσι

Αστυνομικές δυνάμεις συγκρούστηκαν την Τρίτη 28/1 με πυροσβέστες που διαδήλωναν στο Παρίσι με αιτήματα τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών τους και την αύξηση των μισθών τους.


Χιλιάδες πυροσβέστες συμμετείχαν στην κινητοποίηση στη γαλλική πρωτεύουσα, αξιώνοντας την αύξηση του επιδόματος κινδύνου, που δεν έχει αλλάξει από το 1990. Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και γκλομπ εναντίον των διαδηλωτών.

Τον Οκτώβριο, οι πυροσβέστες είχαν επίσης πραγματοποιήσει πορεία στο Παρίσι, ζητώντας καλύτερες αποδοχές, εγγυήσεις για τις συνταξιοδοτικές απολαβές τους και μεγαλύτερο σεβασμό προς το επάγγελμά τους.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Μπορεί να απομένει ακόμη σημαντικός χρόνος μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Τα κόμματα ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους, οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE