Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε νησιά της Ελλάδας- Οι πρώτες πληροφορίες

Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε νησιά της Ελλάδας- Οι πρώτες πληροφορίες

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 17.38 ώρα Κύπρου στην Κάρπαθο, σύμφωνα με την τελική μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.

 

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 104 χλμ νοτιοανατολικά της Καρπάθου και το εστιακό του βάθος στα 10 χιλιόμετρα.

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε Κάρπαθο και Ρόδο. Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές από τη δόνηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE