Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε νησιά της Ελλάδας- Οι πρώτες πληροφορίες

Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε νησιά της Ελλάδας- Οι πρώτες πληροφορίες

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 17.38 ώρα Κύπρου στην Κάρπαθο, σύμφωνα με την τελική μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.

 

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 104 χλμ νοτιοανατολικά της Καρπάθου και το εστιακό του βάθος στα 10 χιλιόμετρα.

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε Κάρπαθο και Ρόδο. Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές από τη δόνηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE