ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ: Σημαντικές αλλαγές σε δυο τμήματα - 24 επηρεαζόμενοι

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ: Σημαντικές αλλαγές σε δυο τμήματα - 24 επηρεαζόμενοι

Το νέο κύμα μεταθέσεων στην Αστυνομία Κύπρου, είναι μικρότερο από το προηγούμενο, ωστόσο επηρεάζει δυο σημαντικά τμήματα του σώματος.

Συγκεκριμένα έχουμε μετακινήσεις που αφορούν το Γραφείο Καταπολέμησης Αδικημάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομων Στοιχημάτων. Από τη θέση του προϊστάμενου του εν λόγω γραφείου αποχωρεί ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, ο οποίος από την ερχόμενη Δευτέρα (03/02) θα εκτελεί χρέη στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό (Λυκαβητός).

Τη θέση του Παπαγεωργίου αναλαμβάνει ο αναπληρωτής Υπαστυνόμος Κωνσταντίνος Ξάνθου που υπηρετεί στο ΤΑΕ Αρχηγείου.

Σημαντική εξέλιξη και στο Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος και συγκεκριμένα στη Διερεύνηση Θεμάτων Οικονομίας και ΣΠΕ. Από την εν λόγω υπηρεσία αποχωρούν ο υπαστυνόμος Γιώργος Ανδρέου, ο υπαστυνόμος Χρυσόστομος Χρίστου, ο Νίκος Τόμας και ο Περσέας Χατζηλεοντής. Όλοι αναλαμβάνουν καθήκοντα στο ΤΑΕ Λευκωσίας.

Οι επηρεαζόμενοι από το νέο κύμα μεταθέσεων είναι 24 (8 αξιωματικοί, 7 λοχίες, 1 αρχιαστυφύλακας, 7 αστυφύλακες, 1 ειδικός αστυφύλακας).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Η απόφαση της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να μεταθέσει τις επαφές της στις Βρυξέλλες, για τις 13 Ιουλίου, δεν αποτελεί απλώς μια τεχνική αλλαγή προγράμματος. Αντιθέτως, αποτυπώνει μια διπλωματική επιλογή αναμονής, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο που θα διαμορφωθεί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα, στις 7 και 8 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE