Σεισμική δόνηση 4,9 ρίχτερ κοντά στα Τίρανα

Σεισμική δόνηση 4,9 ρίχτερ κοντά στα Τίρανα

Σεισμική δόνηση 4.9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε την Τρίτη 28/01 το βράδυ κοντά στα Τίρανα.

Είχε εστιακό βάθος 7 χιλιόμετρα και έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε όλη την περιοχή μεταξύ Τιράνων και Δυρραχίου, όπου στις 26 Νοεμβρίου 2019 σημειώθηκε ο σεισμός των 6.4 Ρίχτερ.

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε όλη την κεντρική Αλβανία μέχρι το Κοσσυφοπέδιο.

Το υπουργείο Αμύνης της χώρας ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές. Σεισμολόγοι ανέφεραν ότι πρόκειται για μία ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση από τον σεισμό της 26ης Νοεμβρίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE