Σεισμική δόνηση 4,9 ρίχτερ κοντά στα Τίρανα

Σεισμική δόνηση 4,9 ρίχτερ κοντά στα Τίρανα

Σεισμική δόνηση 4.9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε την Τρίτη 28/01 το βράδυ κοντά στα Τίρανα.

Είχε εστιακό βάθος 7 χιλιόμετρα και έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε όλη την περιοχή μεταξύ Τιράνων και Δυρραχίου, όπου στις 26 Νοεμβρίου 2019 σημειώθηκε ο σεισμός των 6.4 Ρίχτερ.

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε όλη την κεντρική Αλβανία μέχρι το Κοσσυφοπέδιο.

Το υπουργείο Αμύνης της χώρας ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές. Σεισμολόγοι ανέφεραν ότι πρόκειται για μία ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση από τον σεισμό της 26ης Νοεμβρίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.