Σεισμική δόνηση 4,9 ρίχτερ κοντά στα Τίρανα

Σεισμική δόνηση 4,9 ρίχτερ κοντά στα Τίρανα

Σεισμική δόνηση 4.9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε την Τρίτη 28/01 το βράδυ κοντά στα Τίρανα.

Είχε εστιακό βάθος 7 χιλιόμετρα και έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε όλη την περιοχή μεταξύ Τιράνων και Δυρραχίου, όπου στις 26 Νοεμβρίου 2019 σημειώθηκε ο σεισμός των 6.4 Ρίχτερ.

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε όλη την κεντρική Αλβανία μέχρι το Κοσσυφοπέδιο.

Το υπουργείο Αμύνης της χώρας ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές. Σεισμολόγοι ανέφεραν ότι πρόκειται για μία ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση από τον σεισμό της 26ης Νοεμβρίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.