Σεισμική δόνηση 4,9 ρίχτερ κοντά στα Τίρανα

Σεισμική δόνηση 4,9 ρίχτερ κοντά στα Τίρανα

Σεισμική δόνηση 4.9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε την Τρίτη 28/01 το βράδυ κοντά στα Τίρανα.

Είχε εστιακό βάθος 7 χιλιόμετρα και έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε όλη την περιοχή μεταξύ Τιράνων και Δυρραχίου, όπου στις 26 Νοεμβρίου 2019 σημειώθηκε ο σεισμός των 6.4 Ρίχτερ.

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε όλη την κεντρική Αλβανία μέχρι το Κοσσυφοπέδιο.

Το υπουργείο Αμύνης της χώρας ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές. Σεισμολόγοι ανέφεραν ότι πρόκειται για μία ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση από τον σεισμό της 26ης Νοεμβρίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE