Σεισμική δόνηση 4,9 ρίχτερ κοντά στα Τίρανα

Σεισμική δόνηση 4,9 ρίχτερ κοντά στα Τίρανα

Σεισμική δόνηση 4.9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε την Τρίτη 28/01 το βράδυ κοντά στα Τίρανα.

Είχε εστιακό βάθος 7 χιλιόμετρα και έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε όλη την περιοχή μεταξύ Τιράνων και Δυρραχίου, όπου στις 26 Νοεμβρίου 2019 σημειώθηκε ο σεισμός των 6.4 Ρίχτερ.

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε όλη την κεντρική Αλβανία μέχρι το Κοσσυφοπέδιο.

Το υπουργείο Αμύνης της χώρας ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές. Σεισμολόγοι ανέφεραν ότι πρόκειται για μία ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση από τον σεισμό της 26ης Νοεμβρίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE