ΛΕΜΕΣΟΣ: 39χρόνος οδηγούσε υπό την επήρεια παράνομων 'ουσιών'

ΛΕΜΕΣΟΣ:  39χρόνος οδηγούσε υπό την επήρεια παράνομων 'ουσιών'

Συνελήφθη οδηγός στη Λεμεσό για υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών.

 

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα Τετάρτης (29/1) μέλη της Τροχαίας Λεμεσού ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονος σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Κατά τον έλεγχο ο 39χρονος οδηγός παρέδωσε στα μέλη της Αστυνομίας μικροποσότητα κάνναβης, ενώ στη συνέχεια, αφού συνελήφθη για την κατοχή ναρκωτικών, υποβλήθηκε σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών, με θετικό προκαταρκτικό αποτέλεσμα.

Εναντίον του διερευνάται από την Τροχαία Λεμεσού υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE