ΛΕΜΕΣΟΣ: 39χρόνος οδηγούσε υπό την επήρεια παράνομων 'ουσιών'

ΛΕΜΕΣΟΣ:  39χρόνος οδηγούσε υπό την επήρεια παράνομων 'ουσιών'

Συνελήφθη οδηγός στη Λεμεσό για υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών.

 

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα Τετάρτης (29/1) μέλη της Τροχαίας Λεμεσού ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονος σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Κατά τον έλεγχο ο 39χρονος οδηγός παρέδωσε στα μέλη της Αστυνομίας μικροποσότητα κάνναβης, ενώ στη συνέχεια, αφού συνελήφθη για την κατοχή ναρκωτικών, υποβλήθηκε σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών, με θετικό προκαταρκτικό αποτέλεσμα.

Εναντίον του διερευνάται από την Τροχαία Λεμεσού υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Η υπόθεση της «Σάντη» φαίνεται να αποκτά διαστάσεις και εκτός Κύπρου. Η ιστοσελίδα Documento φιλοξενεί παρέμβαση του δημοσιογράφου Στέλιος Ορφανίδης, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ήταν το πρώτο πρόσωπο στο οποίο απευθύνθηκε η «Σάντη» προκειμένου να καταγγείλει περιστατικά βιασμού, καθώς και φερόμενη δράση κυκλώματος διαφθοράς στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE