ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π.Σεντωνάς: Το ΑΚΕΛ αναζητεί σωσίβιο επιβεβαίωσης της ισοπεδωτικής του πολιτικής σε αποσπασματικά σχόλια διαφόρων ερευνών

Π.Σεντωνάς: Το ΑΚΕΛ αναζητεί σωσίβιο επιβεβαίωσης της ισοπεδωτικής του πολιτικής σε αποσπασματικά σχόλια διαφόρων ερευνών

Το ΑΚΕΛ αναζητεί σωσίβιο επιβεβαίωσης της ισοπεδωτικής του πολιτικής σε αποσπασματικά σχόλια διαφόρων ερευνών, τις οποίες επιλεκτικά διαβάζει και σχολιάζει, δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παναγιώτης Σεντώνας.

Σε γραπτή απάντησή του προς το ΑΚΕΛ για την Οικονομία, ο κ. Σέντωνας αναφέρει ότι «και αυτή τη φορά επικαλούμενοι μία έρευνα που έγινε τον περασμένο Οκτώβρη- Νοέμβρη, καταλήγουν σε αυθαίρετα συμπεράσματα και σχόλια, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και αυτό που βιώνουν οι πολίτες».

«Η εισήγηση μας είναι, κάθε φορά που το ΑΚΕΛ διαβάζει μία έρευνα για το επίπεδο ζωής στην Κύπρο σήμερα, να ανατρέχει σε ανάλογη έρευνα, την περίοδο που οι ίδιοι κυβερνούσαν. Με αυτό τον τρόπο θα διαπιστώσουν πέραν πάσης αμφιβολίας πως παρέδωσαν μία χώρα στο χείλος της καταστροφής», αναφέρει.

Όπως προσθέτει «παρέδωσαν μία χώρα  χρεοκοπημένη, που είχε ρευστά διαθέσιμα για ένα μόλις μήνα, με ανεργία που κάλπαζε ξεπερνώντας το 15% , με ανεξέλεγκτη ύφεση και χιλιάδες πολίτες να επαιτούν στα κοινωνικά παντοπωλεία».

Επίσης, σημειώνει ότι «η πραγματική εικόνα της χώρας σήμερα, καταγράφεται στους σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης, στην αναγνώριση από τους διεθνείς Οίκους Αξιολόγησης της σημαντικής βελτίωσης της οικονομίας μας, που οδήγησε βαθμιαία, στην επενδυτική βαθμίδα», προσθέτοντας ότι η εικόνα της Κύπρου σήμερα, καταγράφεται στους διαρκώς  βελτιωμένους δείκτες κοινωνικής ευημερίας, στη συνεχή μείωση της ανεργίας, στην ενίσχυση του δικτύου προστασίας των ευάλωτων ομάδων.
 
«Ας αναλογιστούν, λοιπόν, στο ΑΚΕΛ τις ευθύνες τους και ας αφήσουν επιτέλους αυτούς που δημιουργικά κυβερνούν να συνεχίσουν να βελτιώνουν την κατάσταση στον τόπο. Ας επιτρέψουν στην πολιτική ζωή να λειτουργήσει σε κλίμα συναίνεσης προς όφελος των πολιτών», καταλήγει.  

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top