Π.Σεντωνάς: Το ΑΚΕΛ αναζητεί σωσίβιο επιβεβαίωσης της ισοπεδωτικής του πολιτικής σε αποσπασματικά σχόλια διαφόρων ερευνών

Π.Σεντωνάς: Το ΑΚΕΛ αναζητεί σωσίβιο επιβεβαίωσης της ισοπεδωτικής του πολιτικής σε αποσπασματικά σχόλια διαφόρων ερευνών

Το ΑΚΕΛ αναζητεί σωσίβιο επιβεβαίωσης της ισοπεδωτικής του πολιτικής σε αποσπασματικά σχόλια διαφόρων ερευνών, τις οποίες επιλεκτικά διαβάζει και σχολιάζει, δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παναγιώτης Σεντώνας.

Σε γραπτή απάντησή του προς το ΑΚΕΛ για την Οικονομία, ο κ. Σέντωνας αναφέρει ότι «και αυτή τη φορά επικαλούμενοι μία έρευνα που έγινε τον περασμένο Οκτώβρη- Νοέμβρη, καταλήγουν σε αυθαίρετα συμπεράσματα και σχόλια, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και αυτό που βιώνουν οι πολίτες».

«Η εισήγηση μας είναι, κάθε φορά που το ΑΚΕΛ διαβάζει μία έρευνα για το επίπεδο ζωής στην Κύπρο σήμερα, να ανατρέχει σε ανάλογη έρευνα, την περίοδο που οι ίδιοι κυβερνούσαν. Με αυτό τον τρόπο θα διαπιστώσουν πέραν πάσης αμφιβολίας πως παρέδωσαν μία χώρα στο χείλος της καταστροφής», αναφέρει.

Όπως προσθέτει «παρέδωσαν μία χώρα  χρεοκοπημένη, που είχε ρευστά διαθέσιμα για ένα μόλις μήνα, με ανεργία που κάλπαζε ξεπερνώντας το 15% , με ανεξέλεγκτη ύφεση και χιλιάδες πολίτες να επαιτούν στα κοινωνικά παντοπωλεία».

Επίσης, σημειώνει ότι «η πραγματική εικόνα της χώρας σήμερα, καταγράφεται στους σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης, στην αναγνώριση από τους διεθνείς Οίκους Αξιολόγησης της σημαντικής βελτίωσης της οικονομίας μας, που οδήγησε βαθμιαία, στην επενδυτική βαθμίδα», προσθέτοντας ότι η εικόνα της Κύπρου σήμερα, καταγράφεται στους διαρκώς  βελτιωμένους δείκτες κοινωνικής ευημερίας, στη συνεχή μείωση της ανεργίας, στην ενίσχυση του δικτύου προστασίας των ευάλωτων ομάδων.
 
«Ας αναλογιστούν, λοιπόν, στο ΑΚΕΛ τις ευθύνες τους και ας αφήσουν επιτέλους αυτούς που δημιουργικά κυβερνούν να συνεχίσουν να βελτιώνουν την κατάσταση στον τόπο. Ας επιτρέψουν στην πολιτική ζωή να λειτουργήσει σε κλίμα συναίνεσης προς όφελος των πολιτών», καταλήγει.  

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: «Το Ιράν είναι κοντά στην ήττα», λέει ο Τραμπ - Τεχεράνη και Χεζμπολάχ έπληξαν τουλάχιστον 50 στόχους στο Ισραήλ που απάντησε με βομβαρδισμούς στη Βηρυτό

LIVE: «Το Ιράν είναι κοντά στην ήττα», λέει ο Τραμπ - Τεχεράνη και Χεζμπολάχ έπληξαν τουλάχιστον 50 στόχους στο Ισραήλ που απάντησε με βομβαρδισμούς στη Βηρυτό

Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν: Τέρμα τα αντίποινα, αρχίζει ολοκληρωτικός πόλεμος. Το Ιράν διαμηνύει ότι τα Στενά του Ορμούζ βρίσκονται υπό τον έλεγχό του. Νωρίτερα, το Reuters μετέδωσε ότι το Ιράν τοποθέτησε 12 νάρκες στα Στενά, κάτι που αμφισβήτησε ο Τραμπ. Το Συμβούλιο Ασφαλείας ενέκρινε ψήφισμα των κρατών του Κόλπου κατά του Ιράν. Μαζική επίθεση με 100 ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο προς το Ισραήλ, ηχούν σειρήνες στο Μπαχρέιν. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE