ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην εντατική 57χρονος- Τραυματίστηκε σοβαρά στη μάχη για το μεροκάματο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην εντατική 57χρονος- Τραυματίστηκε σοβαρά στη μάχη για το μεροκάματο

Στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, νοσηλεύεται 57χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα που συνέβη το μεσημέρι, στη Λεμεσό. 

 

Γύρω στις 2.30μ.μ. της Τετάρτης 29/1, ενώ ο 57χρονος, βρισκόταν σε ταράτσα οικίας και εργαζόταν για την τοποθέτηση κιγκλιδώματος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο έδαφος από ύψος περίπου τριών μέτρων. 

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στην μονάδα ενταντικής θεραπείας. Όπως διαπιστώθηκε, φέρει κατάγματα σπονδύλου, μετωπιαίου οστού, πνευμοθώρακα, οπίσθιου τόξου και πλευρών. 

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE