ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην εντατική 57χρονος- Τραυματίστηκε σοβαρά στη μάχη για το μεροκάματο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην εντατική 57χρονος- Τραυματίστηκε σοβαρά στη μάχη για το μεροκάματο

Στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, νοσηλεύεται 57χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα που συνέβη το μεσημέρι, στη Λεμεσό. 

 

Γύρω στις 2.30μ.μ. της Τετάρτης 29/1, ενώ ο 57χρονος, βρισκόταν σε ταράτσα οικίας και εργαζόταν για την τοποθέτηση κιγκλιδώματος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο έδαφος από ύψος περίπου τριών μέτρων. 

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στην μονάδα ενταντικής θεραπείας. Όπως διαπιστώθηκε, φέρει κατάγματα σπονδύλου, μετωπιαίου οστού, πνευμοθώρακα, οπίσθιου τόξου και πλευρών. 

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE