Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα
Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον ιερέα Στιβ Σάλοτ, ο γνωστός μπασκετμπολίστας και η 13χρονη κόρη του κοινώνησαν πριν να επιβιβαστούν στο μοιραίο ελικόπτερο, το οποίο συνετρίβη το πρωί της Κυριακής, προκαλώντας τον θάνατο και των 9 επιβαινόντων σε αυτό.
Ο ιερέας Στίβ Σάλοτ, ήταν ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που είδαν ζωντανό τον Kobe Bryant. Ο ίδιος αποκάλυψε πως ο μπασκετμπολίστας επισκέφτηκε την εκκλησία λίγο πριν τις 7 το πρωί της Κυριακής.
Η εκκλησία στην οποία σταμάτησαν ο θρύλος του NBA και η 13χρονη κόρη του, ήταν αυτή την οποία συχνά επέλεγε η οικογένεια Bryant για να εκκλησιαστεί.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




