Πήρε (ξανά) τον… ΑΕΡΑ του ΑΠΟΕΛ ο Σωφρόνης!

Πήρε (ξανά) τον… ΑΕΡΑ του ΑΠΟΕΛ ο Σωφρόνης!

Θυμάστε στην περσινή αγωνιστική περίοδο, τον πολύ αρνητικό απολογισμό του Απόλλωνα στα ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. 

Τέσσερις φορές συνάντησαν τους μόνιμους πρωταθλητές οι κυανόλευκοι στον θεσμό του πρωταθλήματος, δεν «σταύρωσαν» ούτε ισοπαλία.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή είχε καταστεί «πελάτης» του πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι.

Φέτος, ο 42χρονος τεχνικός, πάει να πάρει το «αίμα του πίσω», αφού μετρά ισοπαλία 1-1 στο πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ (στον πάγκο ήταν ο Γερμανός Ντολ) και δυο νίκες την τελευταία εβδομάδα στον θεσμό του κυπέλλου, με τον Νορβηγό Κόρε Ιγκερμπρίχτσεν να καθοδηγεί την ομάδα της Λευκωσίας.

Ο προπονητής του Απόλλωνα ελπίζει ότι θα τους πάνε… δεξιά τα πράγματα, στα άλλα τρία ντέρμπι που θα δώσουν με τον ΑΠΟΕΛ στον θεσμό του πρωταθλήματος.

Η σημαντική διαφορά στη φετινή σεζόν, είναι ότι δεν παλεύουν για το μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος, μόνο με τον «Θρύλο» της Λευκωσίας, αλλά έχουν επιστρέψει… Ανόρθωση και Ομόνοια.

Γι’ αυτό κι είναι σαφώς πιο δύσκολο να προβλέψει κάποιος, που θα στηθεί πάρτι τον Μάιο, όταν θα πέσει η αυλαία του μαραθωνίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE