ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε νησιά της Ελλάδας

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε νησιά της Ελλάδας

Στον... χορό των Ρίχτερ τις τελευταίες ώρες κινείται η περιοχή

Νέος σεισμός σημειώθηκε  στις 13:21 της Πέμπτης 30/1 στα Δωδεκάνησα, στη θαλάσσια περιοχή 144 χιλιόμετρα νότια της Ρόδου και 74 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Καρπάθου.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, αρχικά ο σεισμός προσδιορίστηκε να έχει μέγεθος 5,9 Ρίχτερ και εστιακό βάθος 2 χιλιομέτρων, αλλά στη συνέχεια αναθεωρήθηκε σε 5,8 Ρίχτερ, με εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE