ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε νησιά της Ελλάδας

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε νησιά της Ελλάδας

Στον... χορό των Ρίχτερ τις τελευταίες ώρες κινείται η περιοχή

Νέος σεισμός σημειώθηκε  στις 13:21 της Πέμπτης 30/1 στα Δωδεκάνησα, στη θαλάσσια περιοχή 144 χιλιόμετρα νότια της Ρόδου και 74 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Καρπάθου.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, αρχικά ο σεισμός προσδιορίστηκε να έχει μέγεθος 5,9 Ρίχτερ και εστιακό βάθος 2 χιλιομέτρων, αλλά στη συνέχεια αναθεωρήθηκε σε 5,8 Ρίχτερ, με εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.