ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κόλπο γκρόσο» και… σκάει η «ΒΟΜΒΑ» Αραούχο!

«Κόλπο γκρόσο» και… σκάει η «ΒΟΜΒΑ» Αραούχο!

Ξανά στα κιτρινόμαυρα ο Σέρχιο Αραούχο! Η ΑΕΚ έκανε το μεγάλο «κόλπο» και φέρνει στην Ελλάδα τον Αργεντινό επιθετικό.

Το όνομα του «Τσίνο» βρισκόταν εδώ και μέρες στην επικαιρότητα της Ένωσης και παρά τη στασιμότητα που έδειχνε να υπάρχει τις τελευταίες μέρες, τελικά υπήρξε ανατροπή.

Όπως μετέδωσε ο «ΣΠΟΡ FM 94,6», ο Σέρχιο Αραούχο αφήνει τη Λας Πάλμας κι επιστρέφει στην ΑΕΚ για να ντυθεί ξανά στα κιτρινόμαυρα.

Θυμίζουμε ότι μέχρι πριν λίγες ημέρες από το στρατόπεδο του Δικεφάλου ξεκαθάριζαν ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει η υπόθεση του Αργεντινού άσου αν δεν πωληθεί ο Ολιβέιρα.

Τα δεδομένα όμως στη συνέχεια άλλαξαν κι από τη στιγμή που η ΑΕΚ μπόρεσε να βρει την κατάλληλη φόρμουλα με τη Λας Πάλμας, αποφάσισε να προχωρήσει την υπόθεση του 28χρονου άσου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ h επιστροφή του Αραούχο είναι πλέον δρομολογημένη και μένουν μόνο τα τυπικά για να επικυρωθεί.

Το deal αφορά σε δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, ενώ ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών. Η ΑΕΚ θα πληρώσει 300.000 ευρώ τώρα, ενώ το συνολικό ύψος της μεταγραφής θα φτάσει τα 3 εκατ. ευρώ.

Ο «Τσίνο» μετράει συνολικά έξι συμμετοχές σε πρωτάθλημα (Segunda) και Κύπελλο τη φετινή σεζόν, οι τέσσερις ως αλλαγή.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top