ΚΥΠΡΟΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Ενισχύεται αριθμητικά το ΤΑΕ Λευκωσίας

ΚΥΠΡΟΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Ενισχύεται αριθμητικά το ΤΑΕ Λευκωσίας

Την πρόθεση της ηγεσίας του αστυνομικού σώματος προκειμένου να ενισχυθεί αριθμητικά το ΤΑΕ Λευκωσίας φανερώνουν οι τελευταίες μεταθέσεις που γνωστοποιήθηκαν στα μέλη του σώματος την περασμένη Τρίτη (28/01).

Συγκεκριμένα τέσσερα στελέχη που υπηρετούσαν στο Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος και συγκεκριμένα είχαν ως τομέα ευθύνης τους τη Διερεύνηση Θεμάτων Οικονομίας και ΣΠΕ, θα εκτελούν καθήκοντα από την ερχόμενη Δευτέρα (03/02) στο ΤΑΕ Λευκωσίας.

Πλέον το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων της πρωτεύουσας αριθμεί περίπου 50 στελέχη.

Είναι φανερό από τις μετακινήσεις που γίνονται ότι ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, θέλει να επιτύχει την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία όλων των υπηρεσιών.

Σε ό,τι αφορά ειδικότερα το ΤΑΕ Λευκωσίας, το επιτελούμενο έργο κρίνεται ικανοποιητικό, ωστόσο, η αύξηση της εγκληματικότητας έχει ανεβάσει τον φόρτο εργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.