ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 41χρονη υπάλληλο ασφαλιστικής εταιρίας- Λείπουν χρήματα

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 41χρονη υπάλληλο ασφαλιστικής εταιρίας-  Λείπουν χρήματα

Υπάλληλος ασφαλιστικής εταιρείας συνελήφθη από την Αστυνομία την Πέμπτη 30/1 για υπεξαίρεση ποσού κοντά στις 7 χιλιάδες ευρώ.


Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από την ασφαλιστική εταιρεία, η 41χρονη υπάλληλος της εταιρείας στην Πάφο φέρεται να υπεξαίρεσε το χρηματικό ποσό των 6,945 ευρώ.

Η ίδια δίνει διαφορετική ερμηνεία σε σχέση με τα χρήματα που λείπουν από τα ταμεία της εταιρείας.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Μολδαβίας, η ενταξιακή πορεία της Μολδαβίας στην ΕΕ, οι περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρόεδρο της Μολδαβίας, κατά τη σημερινή, πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μολδαβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE