ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 41χρονη υπάλληλο ασφαλιστικής εταιρίας- Λείπουν χρήματα

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 41χρονη υπάλληλο ασφαλιστικής εταιρίας-  Λείπουν χρήματα

Υπάλληλος ασφαλιστικής εταιρείας συνελήφθη από την Αστυνομία την Πέμπτη 30/1 για υπεξαίρεση ποσού κοντά στις 7 χιλιάδες ευρώ.


Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από την ασφαλιστική εταιρεία, η 41χρονη υπάλληλος της εταιρείας στην Πάφο φέρεται να υπεξαίρεσε το χρηματικό ποσό των 6,945 ευρώ.

Η ίδια δίνει διαφορετική ερμηνεία σε σχέση με τα χρήματα που λείπουν από τα ταμεία της εταιρείας.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE