ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 41χρονη υπάλληλο ασφαλιστικής εταιρίας- Λείπουν χρήματα

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 41χρονη υπάλληλο ασφαλιστικής εταιρίας-  Λείπουν χρήματα

Υπάλληλος ασφαλιστικής εταιρείας συνελήφθη από την Αστυνομία την Πέμπτη 30/1 για υπεξαίρεση ποσού κοντά στις 7 χιλιάδες ευρώ.


Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από την ασφαλιστική εταιρεία, η 41χρονη υπάλληλος της εταιρείας στην Πάφο φέρεται να υπεξαίρεσε το χρηματικό ποσό των 6,945 ευρώ.

Η ίδια δίνει διαφορετική ερμηνεία σε σχέση με τα χρήματα που λείπουν από τα ταμεία της εταιρείας.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE