Eurovision: Για πρώτη φορά μετά απο πέντε χρόνια Κύπρος-Ελλάδα σε διαφορετικούς ημιτελικούς

Eurovision: Για πρώτη φορά μετά απο πέντε χρόνια Κύπρος-Ελλάδα σε διαφορετικούς ημιτελικούς

Ειναι γνωστό πως οι ημιτελικοί φτιάχθηκαν για να μπορέσουν να σπάσουν συμμαχίες. Μια δυνατή συμμαχία που κρατά χρόνια είναι αυτή της Κύπρου με την Ελλάδα.

 

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision 2020 θα είναι ο 65ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η κλήρωση για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision πραγματοποιήθηκε και τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα καθώς η Κύπρος κληρώθηκε στον πρώτο ημιτελικό και η Ελλάδα στον δεύτερο.

Αυτό τι σημαίνει; Οτι δεν θα πάρουμε το… παραδοσιακό 12άρι της Ελλάδας, αφού στον κάθε ημιτελικό ψηφίζουν μόνο οι χώρες που συμμετέχουν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE