ΔΙΕΘΝΗ

Αρνητικοί στον κορωνοϊό δύο Γάλλοι που επαναπατρίστηκαν από Κίνα- Δύο νέα κρούσματα στη Γερμανία

Αρνητικοί στον κορωνοϊό δύο Γάλλοι που επαναπατρίστηκαν από Κίνα- Δύο νέα κρούσματα στη Γερμανία

Δύο Γάλλοι που επαναπατρίστηκαν την Παρασκευή (31/1) από την πόλη Ουχάν της Κίνας υποβλήθηκαν σε εξέταση η οποία έδειξε ότι είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό.

 

Οι δυο Γάλλοι υποβλήθηκαν στην εξέταση έπειτα από υποψία λοίμωξης από τον νέο κορωνοϊό, ανακοίνωσε απόψε η Υπουργός Υγείας της Γαλλίας Ανιές Μπιζέν.

Λίγες ώρες νωρίτερα η Υπουργός είχε κάνει λόγο για ένα ύποπτο κρούσμα με έναν επιβάτη που παρουσίαζε συμπτώματα του κορωνοϊού και είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Μασσαλίας, στη νοτιοανατολική Γαλλία, αμέσως μετά την προσγείωση του αεροσκάφους.

Επί του παρόντος, σχεδόν 10.000 κρούσματα της λοίμωξης από τον νέο ιό καταγράφηκαν στην ηπειρωτική Κίνα (εκτός του Χονγκ Κονγκ), ο οποίος ήταν θανατηφόρος για 213 ασθενείς. Περίπου 100 ασθενείς έχουν καταγραφεί σχεδόν σε άλλες 20 χώρες, εκ των οποίων έξι στη Γαλλία, αλλά κανένας ασθενής δεν έχει καταλήξει εκτός της Κίνας.

Στο μεταξύ, η γερμανική εταιρεία εξαρτημάτων αυτοκινητοβιομηχανίας Webasto γνωστοποίησε σήμερα ότι δύο ακόμη από τους υπαλλήλους της βγήκαν θετικοί στις εξετάσεις για τον νέο κορωνοϊό, ανεβάζοντας σε επτά τον αριθμό των ανθρώπων που μολύνθηκαν.

Ένας από τους εργαζόμενους είναι ένας Γερμανός στη Γερμανία, ενώ ένας άλλος είναι ένας Κινέζος στη Σανγκάη. Και οι δύο νοσηλεύονται και υποβάλλονται σε θεραπεία, ανέφερε η Webasto.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top