«Να σταματήσει να ακούει τις διάφορες οργανωμένες συκοφαντίες από άτομα που…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Να σταματήσει να ακούει τις διάφορες οργανωμένες συκοφαντίες από άτομα που…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δελτίο τύπου από τον ΠΟΞυλοτύμβου…

«Ξεκινούμε απο αύριο Σαββατο τους 14 τελικούς για την παραμονή της Ομάδας μας στην Β Κατηγορία.

Είμαστε σίγουροι για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Οι Ποδοσφαιριστές μας έδωσαν Όρκο για την επίτευξη αυτού του στόχου και σαν Λιοντάρια ρίχνονται από αύριο στην μάχη με Πάθος και Δύναμη υπό τις οδηγίες του έμπειρου προπονητικού μας τημ.
Καλούμε τον κόσμο μας να σταματήσει να ακούει τις διάφορες οργανωμένες συκοφαντίες από άτομα που πάντα ηταν ενάντια στην Ενοποίηση, δώσει το παρόν του στο Κοινοτικό Στάδιο Αραδίππου και στηρίξει την όλη προσπάθεια όπως έκανε τόσα χρόνια.
Όλοι μαζί στηρίζουμε τον Ενοποιημένο Π.Ο.Ξυλοτυμβου.

Π.Ο.Ξ – ΜΙΑ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ – ΜΙΑ ΟΜΆΔΑ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE