ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Στο Δικαστήριο ξανά ο 42χρονος – Δεν πείθει τους αστυνομικούς

ΠΑΦΟΣ: Στο Δικαστήριο ξανά ο 42χρονος – Δεν πείθει τους αστυνομικούς

Εκπνέει το διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης που είχε εξασφαλίσει η αστυνομία εναντίον του  42χρονου Φαρουχ Χουσειν που θεωρείται ύποπτος για την δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του. 

Παρά την ομολογία του η αστυνομία δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει όλες τις εξετάσεις και σήμερα θα ζητήσει ανανέωση του διατάγματος για άλλες έξι μέρες προτού καταχωρήσει την υπόθεση στο δικαστήριο και ζητηθεί η παραπομπή του σε δίκη ενώπιον του κακουργιοδικείου Πάφου.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της 31χρονης Γκαντα Αλ Νουρι που είχε δολοφονηθεί στην κατοικία της στην Πάφο και ο οποίος κρατείται  ως ύποπτος για διάπραξη του εγκλήματος ομολόγησε μια περίπου εβδομάδα μετά την σύλληψη του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φαρουχ έδωσε ένα ισχυρισμό που διερευνάται και ο οποίος εκτιμάται ότι δόθηκε για να διαφανεί ότι ενέργησε εν βρασμώ ψυχής.

Ο ισχυρισμός του δράστη δεν φαίνεται να ευσταθεί σύμφωνα με τις εξετάσεις της αστυνομίας. Ο Φαρουχ υπέδειξε και  σημείο στην Λεμεσό που πέταξε το κινητό του θύματος  το οποίο έχει παραληφθεί για εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top