ΛΑΡΝΑΚΑ: 39χρονος κίνησε υποψίες της Τροχαιας και συνελήφθη -Όχημα-κινητή παρανομία

ΛΑΡΝΑΚΑ: 39χρονος κίνησε υποψίες της Τροχαιας και συνελήφθη -Όχημα-κινητή παρανομία

Σε νέα σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία στην Λάρνακα, σχετικά με υπόθεση κατοχής ναρκωτικών αλλά και επιθετικού όπλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το ThemaOnline, περίπολο της Τροχαίας Λάρνακας, ανέκοψε όχημα που οδηγούσε 39χρονος Ελληνοκύπριος, το Σάββατο 01/02, γύρω στις 10:00.  

Στην κατοχή του 39χρονου, βρέθηκαν 5 γραμμάρια κάνναβης, 1 γραμμάριο κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 1 μισοκαπνισμένο τσιγάρο, 1 σπαστήρα, 2 λάμπες οι οποίες χρησιμοποιούνται για το κάπνισμα της μεθαμφεταμίνης, και ένα στιλέτο μεγέθους 10 εκατοστών.

Ο 39χρονος, υποβλήθηκε σε νάρκωτεστ, όπου ήταν θετικός στην ουσία της μεθαμφεταμίνης. Έπειτα το Γραφείο Τροχαίας Λάρνακας, τον παρέδωσε στην ΥΚΑΝ και στην συνέχεια θα ανακριθεί και από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων.

Η ελέγχοι της Τροχαίας Λάρνακας, εντάσσονται στα πλαίσια της εκστρατείας για την μείωση των θανατηφόρων δυστυχημάτων. Φαίνεται επίσης πως οι έλεγχοι αυτοί έχουν αποτέλεσμα, αφού γίνονται και έλεγχοι για την οδήγηση κάτω υπό την επήρεια ναρκωτικών, κάτι που αποδεδειγμένα οδηγεί  σε τροχαίες παραβάσεις και τροχαίες συγκρούσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE