ΛΑΡΝΑΚΑ: 39χρονος κίνησε υποψίες της Τροχαιας και συνελήφθη -Όχημα-κινητή παρανομία

ΛΑΡΝΑΚΑ: 39χρονος κίνησε υποψίες της Τροχαιας και συνελήφθη -Όχημα-κινητή παρανομία

Σε νέα σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία στην Λάρνακα, σχετικά με υπόθεση κατοχής ναρκωτικών αλλά και επιθετικού όπλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το ThemaOnline, περίπολο της Τροχαίας Λάρνακας, ανέκοψε όχημα που οδηγούσε 39χρονος Ελληνοκύπριος, το Σάββατο 01/02, γύρω στις 10:00.  

Στην κατοχή του 39χρονου, βρέθηκαν 5 γραμμάρια κάνναβης, 1 γραμμάριο κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 1 μισοκαπνισμένο τσιγάρο, 1 σπαστήρα, 2 λάμπες οι οποίες χρησιμοποιούνται για το κάπνισμα της μεθαμφεταμίνης, και ένα στιλέτο μεγέθους 10 εκατοστών.

Ο 39χρονος, υποβλήθηκε σε νάρκωτεστ, όπου ήταν θετικός στην ουσία της μεθαμφεταμίνης. Έπειτα το Γραφείο Τροχαίας Λάρνακας, τον παρέδωσε στην ΥΚΑΝ και στην συνέχεια θα ανακριθεί και από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων.

Η ελέγχοι της Τροχαίας Λάρνακας, εντάσσονται στα πλαίσια της εκστρατείας για την μείωση των θανατηφόρων δυστυχημάτων. Φαίνεται επίσης πως οι έλεγχοι αυτοί έχουν αποτέλεσμα, αφού γίνονται και έλεγχοι για την οδήγηση κάτω υπό την επήρεια ναρκωτικών, κάτι που αποδεδειγμένα οδηγεί  σε τροχαίες παραβάσεις και τροχαίες συγκρούσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE