ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ: Η κατάσταση της υγείας του οδηγού που απεγκλωβίστηκε

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ: Η κατάσταση της υγείας του οδηγού που απεγκλωβίστηκε

Εκτός κινδύνου φαίνεται να είναι ο οδηγός το όχημα του οποίου κτύπησε σε πασσάλους με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ακινητοποιηθεί σε παρακείμενο χωράφι στα Λατσιά, το μεσημέρι του Σαββάτου (01/02).

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και η κατάσταση του κρίνεται εκτός κινδύνου.

Θυμίζουμε ότι το μεσημέρι του Σαββάτου (01/02), στην Λεωφόρο Φιλίππου Παπακυπριανού, στα Λατσιά, ένα όχημα υπό συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο και κτύπησε σε πασσάλους με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί σε παρακείμενο χωράφι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 μπήκε στην ατζέντα: Η μάχη για το χρίσμα στον ΔΗΣΥ και το σχέδιο του ΑΚΕΛ

Το 2028 μπήκε στην ατζέντα: Η μάχη για το χρίσμα στον ΔΗΣΥ και το σχέδιο του ΑΚΕΛ

Οι διακοπές τελείωσαν. Τα πολιτικά γραφεία ξαναμπαίνουν σε ρυθμό, οι κομματικές μηχανές παίρνουν μπροστά και πίσω από τις δημόσιες δηλώσεις αρχίζουν να διαμορφώνονται οι πρώτες πραγματικές κινήσεις με ορίζοντα το 2028.