Με μια κλωτσιά έριξε 215 πέτρινους πασσάλους - VIDEO

Με μια κλωτσιά έριξε 215 πέτρινους πασσάλους  - VIDEO

Σαν ντόμινο έπεφταν οι πέτρινοι πάσσαλοι, όταν ένας άνδρας κλώτσησε έναν από αυτούς, με αποτέλεσμα να πέφτουν ένας ένας στην θάλασσα, αφού ήταν συνδεδεμένοι μεταξύ τους.

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη 29/01, στην πόλη Λίνφεν στην επαρχία Σάντσι στην Κίνα. Τα τοπικά μέσα αναφέρουν πως ο άνδρας, χρησιμοποιούσε την viral εφαρμογή ΤΙΚ ΤΟΚ, και στην προσπάθεια του να κάνει κάποιο βίντεο, κλώτσησε ένα πάσσαλο και έπεσαν όλοι άλλοι διαδοχικά. 

Η ζημιά που προξένησε, κόστισε ακριβά στον Δήμο της πόλης, αφού οι 215 πέτρινοι πασσάλοι θα πρέπει να αντικατασταθούν και να ανασυρθούν αυτoi που έπεσαν, μέσα στην θάλασσα.


Ο άνδρας, εν τέλει, παραδόθηκε από μόνος του στην Αστυνομία, και θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου.

Δείτε το βίντεο: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE