Με μια κλωτσιά έριξε 215 πέτρινους πασσάλους - VIDEO

Με μια κλωτσιά έριξε 215 πέτρινους πασσάλους  - VIDEO

Σαν ντόμινο έπεφταν οι πέτρινοι πάσσαλοι, όταν ένας άνδρας κλώτσησε έναν από αυτούς, με αποτέλεσμα να πέφτουν ένας ένας στην θάλασσα, αφού ήταν συνδεδεμένοι μεταξύ τους.

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη 29/01, στην πόλη Λίνφεν στην επαρχία Σάντσι στην Κίνα. Τα τοπικά μέσα αναφέρουν πως ο άνδρας, χρησιμοποιούσε την viral εφαρμογή ΤΙΚ ΤΟΚ, και στην προσπάθεια του να κάνει κάποιο βίντεο, κλώτσησε ένα πάσσαλο και έπεσαν όλοι άλλοι διαδοχικά. 

Η ζημιά που προξένησε, κόστισε ακριβά στον Δήμο της πόλης, αφού οι 215 πέτρινοι πασσάλοι θα πρέπει να αντικατασταθούν και να ανασυρθούν αυτoi που έπεσαν, μέσα στην θάλασσα.


Ο άνδρας, εν τέλει, παραδόθηκε από μόνος του στην Αστυνομία, και θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου.

Δείτε το βίντεο: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.