ΕΛΛΑΔΑ: Νεκρός 40χρονος σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα - Διαλύθηκε το αυτοκίνητο του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ: Νεκρός 40χρονος σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα - Διαλύθηκε το αυτοκίνητο του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φρικτό τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 40χρονο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 02/02, στην Εθνική Οδό Πρέβεζας – Ιωαννίνων στην περιοχή Λούρο, στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το όχημα που οδηγούσε ο 40χρονος εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε παρακείμενο αυλάκι. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πρέβεζας, που ανέσυραν τον οδηγό.

Ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκειο Πρέβεζας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαία Πρέβεζας.

Οι εικόνες από το κατεστραμμένο όχημα, είναι σοκαριστικές, καθώς το ΙΧ έχει διαλυθεί.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE