Μεγάλη επιτυχία – Επιστήμονες απομόνωσαν τον γενετικό κώδικα του κορωνοϊού

Μεγάλη επιτυχία – Επιστήμονες απομόνωσαν τον γενετικό κώδικα του κορωνοϊού

Η ιταλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι οι επιστήμονες του νοσοκομείου λοιμωδών νόσων Λάτζαρο Σπαλαντσάνι της Ρώμης, απομόνωσαν τον γενετικό κώδικα του κορωνοϊού.

Όπως τόνισε ο Ιταλός Υπουργός Υγείας, Ρομπέρτο Σπεράντσα, "με τον τρόπο αυτό ανοίγονται νέοι δρόμοι για την μελέτη, την διάγνωση και την θεραπεία του ιού".

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η χώρα του γίνεται σημείο αναφοράς για την διεθνή έρευνα επί του κορωνοϊού και ότι πρόκειται να θέσει όλα τα σχετικά στοιχεία στη διάθεση της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Μέγαρο των Ηλυσίων τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η γαλλική προεδρία.