ΚΥΠΡΟΣ: Πέντε άτυποι μετανάστες ήρθαν από τα κατεχόμενα – Μεταφέρθηκαν σε κέντρο φιλοξενίας

ΚΥΠΡΟΣ: Πέντε άτυποι μετανάστες ήρθαν από τα κατεχόμενα – Μεταφέρθηκαν σε κέντρο φιλοξενίας

Πέντε άτυποι μετανάστες από τη Συρία εισήλθαν την Κυριακή 02/02, το βράδυ στις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας από τη Λουρουτζίνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 21.40 περίπολο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας εντόπισε 5 άνδρες άτυπους μετανάστες να περπατούν στον δρόμο μεταξύ Κόσιης και Αθηένου.

Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου όπου ανακρινόμενοι ανέφεραν ότι είναι από τη Συρία και εισήλθαν στις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας από τη Λουρουτζίνα.

Αφού λήφθηκαν τα στοιχεία τους, οι πέντε άτυποι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE