ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κυκλοφορούσαν στην πόλη κουβαλώντας τηλεόραση – Δεν έπεισε η δικαιολογία τους και συνελήφθησαν

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κυκλοφορούσαν στην πόλη κουβαλώντας τηλεόραση – Δεν έπεισε η δικαιολογία τους και συνελήφθησαν

Μέλος της Κοινοτικής Αστυνόμευσης Λευκωσίας, ενώ βρισκόταν την Κυριακή 02/02, το απόγευμα σε πεζή περιπολία σε κεντρική πλατεία στη Λευκωσία, εντόπισε δύο πρόσωπα, τα οποία είχαν στην κατοχή τους περιουσία, μεταξύ άλλων και μια τηλεόραση.

Τα εν λόγω πρόσωπα θεωρήθηκαν ύποπτα και ανακόπηκαν από το μέλος της Κοινοτικής Αστυνόμευσης για έλεγχο. Ένα εκ των δύο προσώπων δεν είχε οτιδήποτε στην κατοχή του που να αποδεικνύει την ταυτότητά του, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν και οι δύο στον Αστυνομικό Σταθμό για εξακρίβωση των στοιχείων τους.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 48χρονο και 46χρονο, οι οποίοι δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευση της περιουσίας, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE