ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κυκλοφορούσαν στην πόλη κουβαλώντας τηλεόραση – Δεν έπεισε η δικαιολογία τους και συνελήφθησαν

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κυκλοφορούσαν στην πόλη κουβαλώντας τηλεόραση – Δεν έπεισε η δικαιολογία τους και συνελήφθησαν

Μέλος της Κοινοτικής Αστυνόμευσης Λευκωσίας, ενώ βρισκόταν την Κυριακή 02/02, το απόγευμα σε πεζή περιπολία σε κεντρική πλατεία στη Λευκωσία, εντόπισε δύο πρόσωπα, τα οποία είχαν στην κατοχή τους περιουσία, μεταξύ άλλων και μια τηλεόραση.

Τα εν λόγω πρόσωπα θεωρήθηκαν ύποπτα και ανακόπηκαν από το μέλος της Κοινοτικής Αστυνόμευσης για έλεγχο. Ένα εκ των δύο προσώπων δεν είχε οτιδήποτε στην κατοχή του που να αποδεικνύει την ταυτότητά του, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν και οι δύο στον Αστυνομικό Σταθμό για εξακρίβωση των στοιχείων τους.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 48χρονο και 46χρονο, οι οποίοι δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευση της περιουσίας, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.