ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κυκλοφορούσαν στην πόλη κουβαλώντας τηλεόραση – Δεν έπεισε η δικαιολογία τους και συνελήφθησαν

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κυκλοφορούσαν στην πόλη κουβαλώντας τηλεόραση – Δεν έπεισε η δικαιολογία τους και συνελήφθησαν

Μέλος της Κοινοτικής Αστυνόμευσης Λευκωσίας, ενώ βρισκόταν την Κυριακή 02/02, το απόγευμα σε πεζή περιπολία σε κεντρική πλατεία στη Λευκωσία, εντόπισε δύο πρόσωπα, τα οποία είχαν στην κατοχή τους περιουσία, μεταξύ άλλων και μια τηλεόραση.

Τα εν λόγω πρόσωπα θεωρήθηκαν ύποπτα και ανακόπηκαν από το μέλος της Κοινοτικής Αστυνόμευσης για έλεγχο. Ένα εκ των δύο προσώπων δεν είχε οτιδήποτε στην κατοχή του που να αποδεικνύει την ταυτότητά του, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν και οι δύο στον Αστυνομικό Σταθμό για εξακρίβωση των στοιχείων τους.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 48χρονο και 46χρονο, οι οποίοι δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευση της περιουσίας, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE