ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι λένε επίσημα για τις εξετάσεις των νέων αποκτημάτων που δεν ήταν με ΑΠΟΕΛ – Τοποθέτηση για τη δήλωση «Πούρσα» και… μάχη εξάδας

Τι λένε επίσημα για τις εξετάσεις των νέων αποκτημάτων που δεν ήταν με ΑΠΟΕΛ – Τοποθέτηση για τη δήλωση «Πούρσα» και… μάχη εξάδας

Στον Super Sport FM μίλησε το πρωί της Δευτέρας (03-02-2020) ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος. 

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Λάζος απάντησε και στο θέμα του ότι δεν μπόρεσαν να βρεθούν στην αποστολή του χθεσινού αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ τα νέα αποκτήματα της ομάδας.

«Πέρασαν κανονικά από εξετάσεις και είναι θέμα διαδικαστικό. Απλά ήταν θολή η αποτύπωση του καρδιογραφήματος. Δεν υπάρχει κανένα θέμα υγείας» η απάντηση Λάζου περί αυτού του θέματος.

Για τη δήλωση του προπονητή, Σάββα Πουρσαϊτίδη, ότι η Νέα Σαλαμίνα δεν έχει το μπάτζετ και τις επιλογές αυτές που έχουν ΑΕΚ και ΑΕΛ για τη μάχη εισόδου στην πρώτη εξάδα, ο Δημήτρης Λάζος επισήμανε «Αυτό που ήθελε να πει ο προπονητής είναι ότι δεν υπήρχαν πολλές επιλογές ποδοσφαιριστών και ότι αν τους είχαμε θα μπορούσαμε να είχαμε κέρδος με το ΑΠΟΕΛ. Εμείς θα δώσουμε τη δική μας μάχη για την 6άδα. Ο στόχος ήταν να είναι ανταγωνιστική και διεκδικητική η ομάδα και να είναι κοντά στην 6άδα και να παλεύει».

Για τη χθεσινή ήττα από τον ΑΠΟΕΛ σχολίασε «Το έργο ούτως η άλλως ήταν δύσκολο για την εξάδα. Εμείς είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε για μια θέση στην πρώτη 6άδα. Το είπαμε ότι θα παλέψουμε και για το α΄ γκρουπ αλλά και για το Κύπελλο. Όσον αφορά το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, ειδικά μετά την ισοφάριση το πιστέψαμε για κέρδος αλλά με μια αδράνεια μας τιμώρησε το ΑΠΟΕΛ. Όταν κάνεις λάθη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, θα βρει τον τρόπο να σε τιμωρήσει. Για να είμαστε ειλικρινείς είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παικτών. Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε και επιστροφές και τους τρεις νεοφερμένους. Με έξι ποδοσφαιριστές επιπλέον θα έχουμε πολλές λύσεις».

Για το εάν νιώθουν ότι τους άξιζε κάτι περισσότερο μέσα από το χθεσινό παιχνίδι απάντησε «Ναι γιατί φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Στο πρώτο ημίωρο το ΑΠΟΕΛ κρατούσε μπάλα αλλά δεν μας έκανε φάσεις. Στα τελευταία στάδια κάναμε 2-3 προϋποθέσεις. Στην επανάληψη μας έβαλε πίεση το ΑΠΟΕΛ, με σοβαρό λάθος δεχθήκαμε το γκολ, αντιδράσαμε και ισοφαρίσαμε και στην συνέχεια χάσαμε και δύο ευκαιρίες. Από ένα λάθος προηγήθηκε ξανά το ΑΠΟΕΛ και είχαμε και μεγάλη ευκαιρία στο τέλος με τον Λαμπό να πάρουμε βαθμολογικό κέρδος».

Για τη συνέχεια είπε «Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά. Και το παιχνίδι με την Δόξα είναι δύσκολο. Νιώθουμε ότι έχουμε καλή ομάδα και με σεβασμό στην Δόξα στην έδρα μας θα παίξουμε μόνο για τη νίκη».

Εάν θα είναι… κλειδί το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Δημήτρης Λάζος παρατήρησε  «Δεν θέλουμε να βλέπουμε τόσο μακριά, θέλουμε να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα δούμε μόνο το παιχνίδι της Δευτέρας με την Δόξα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top