ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Σε κάθε ενημερωτικό δελτίο κι ένα καμένο αυτοκίνητο…

ΚΥΠΡΟΣ: Σε κάθε ενημερωτικό δελτίο κι ένα καμένο αυτοκίνητο…

Σχεδόν σε κάθε ενημερωτικό δελτίο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία υπάρχει και μια είδηση για αυτοκίνητο που τυλίγεται στις φλόγες.

Αυτή τη φορά μας πληροφόρησε για αυτοκίνητο Nissan Micra που το βράδυ της Κυριακής (02/02) υπέστη εκτεταμένες ζημιές μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε αυτό.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει: «Η ώρα 22.22 δεχτήκαμε κλήση για πυρκαγιά σε σε όχημα μάρκας Nissan Micra το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο οικόπεδο δίπλα από πολυκατοικία στην οδό Υάκινθου στην Επαρχία Πάφου. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η 22.49. Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές στο ταμπλό και το εσωτερικό του. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία».

Να σημειωθεί ότι από το πρωί της Κυριακής (02/02) μέχρι και τα ξημερώματα της Δευτέρας (03/02) η Πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε να ανταποκριθεί σε αρκετά περιστατικά. Συγκεκριμένα, επιλήφθηκε 35 επεισοδίων και 19 πυρκαγιών. Επιπλέον κλήθηκε σε 15 περιστατικά Ειδικών Εξυπηρετήσεων, ενώ δέχθηκε και 1 ψευδή κλήση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top