Τριακόσιοι Αιγύπτιοι επαναπατρίζονται με ειδική πτήση από Κίνα

Τριακόσιοι Αιγύπτιοι επαναπατρίζονται με ειδική πτήση από Κίνα

Από τους 345 Αιγυπτίους που διέμεναν στην περιφέρεια Oυχάν της Κίνας, επίκεντρο της επιδημίας του νέου κορωνοϊού, περίπου τριακόσιοι επαναπατρίζονται σήμερα με ειδική πτήση, καθώς 306 από αυτούς ζήτησαν να μπουν στη λίστα της επιστροφής.

Το αεροσκάφος με τους επαναπατρισθέντες Αιγυπτίους, το 14μελές πλήρωμα και την 8μελή ομάδα γιατρών θα προσεδαφιστεί στο αεροδρόμιο του Ελ Αλαμέιν και για προληπτικούς λόγους, οι τριακόσιοι Αιγύπτιοι θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες.
 
Σε συναγερμό έχει τεθεί νοσοκομείο της πόλης Μάρσα Ματρούχ, βόρεια της μεσογειακής περιοχής της χώρας, σε περίπτωση που σημειωθεί κάποιο κρούσμα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE